Renovatie

Bij renovatie gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen van de woning door veranderingen aan te brengen of door de woning te vergroten. Hierbij moet men denken aan het herstellen of het vervangen van delen van de woning zoals bv; kozijnen, keuken, badkamer, vloeren (tegels, hout en laminaat), plafonds, bestrating enz. waarbij het wooncomfort wordt verbetert.

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken.

Onderhoud

Onderhoud bieden wij aan voor zowel woningen als voor bedrijfspanden. Of het nu gaat om preventief onderhoud, mutatieonderhoud of het aanbieden van meerjarig onderhoudsconcept. Bij het onderhoud voor woningen moet u denken aan bv. het vernieuwen/repareren van hang en sluitwerk, kitwerk, tegelwerk, reinigen kunststof boeidelen, opnieuw afstellen van deuren en ramen enz. Kortom; u kunt bij ons terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw woning. Bij projectmatig onderhoud of het meerjarenonderhoud van een woning of bedrijfspand kunnen wij een compleet en speciaal voor u op maat gemaakt project- of meerjarenplan maken; het accent ligt hierbij op uw specifieke wensen en eisen.


Aanbouw/Verbouw

Wilt u woonruimte aanpassen of uitbreiden? Een aanbouw  kan verrassend veel ruimte opleveren bv. bij het uitbreiden van keuken of woonkamer. Ook het aanbouwen van een garage of carport behoort tot de mogelijkheden. Het verbouwen kan zorgen voor een andere indeling van uw woning, waardoor ruimtes verplaatst of vergroot worden. Hierdoor kan de functionaliteit van uw woning toenemen of wordt er meer luxe gecreëerd door bv. een inloopkast of een extra badkamer.


Advies /Bouwbegeleiding

Bouwen is vaak een ingewikkeld en arbeidsintensief proces. Het is een proces waarin vele partijen betrokken zijn en waar het draait om planning, communicatie, techniek en juist materiaal gebruik. Wij als Rademakers Renovatie & Onderhoud kunnen u begeleiden en steunen in het bouwproces. Dit kunnen wij doen door u te helpen met het opstellen van een complete bouwplanning en als aanspreekpunt te fungeren naar alle betrokkene partijen. Tevens kunnen wij u (onafhankelijk) adviseren bij het nemen van beslissingen betreffende alle voorkomende werkzaamheden in de bouw. Denk aan bv; Welke materialen zijn er van toepassing? Welke bedrijven moeten er ingehuurd worden? Hoe wordt mijn woning energiezuiniger?


Maatwerk

Als laatste kunnen wij als bedrijf een stukje maatwerk leveren op het gebied van inbouwkasten, radiatorombouwen, steigerhouten tuinmeubelen, plinten, omlijstingen enz. Dit zijn vaak projecten die wij in onze werkplaats al gedeeltelijk of geheel kunnen produceren waardoor u als klant nauwelijks of geen last heeft van de werkzaamheden met de daarbij behorende “overlast”.